Informatie

Huisregels

Om de veiligheid van onszelf en uw huisdier(en)  in de trimsalon te kunnen waarborgen zijn er een aantal huisregels opgesteld.


  • Uw huisdier(en) dienen te zijn behandeld tegen vlooien, wormen en teken.
  • Zorg ervoor dat uw hond is uitgelaten voordat de hond gebracht wordt.
  • Zorg ervoor dat u telefonisch bereikbaar bent tijdens de behandeling.
  • Zorg ervoor dat uw hond aangelijnd wordt gebracht op het afgesproken tijdstip.
  • Breng uw hond niet met een volle maag i.v.m. de kans op een maagtorsie.
  • Indien uw hond geplukt wordt, was uw hond van tevoren niet. Dit omdat anders de vacht te zacht is om te plukken en er huidirritatie optreedt.
  • Probeer uw huisdier zo droog mogelijk te brengen.
  • Indien de vacht zeer geklit of vervilt is worden er extra kosten in rekening gebracht.
  • Indien er vlooien geconstateerd worden, zullen er extra kosten in rekening worden gebracht, o.a. voor ontsmetting van de trimruimte.


BIJZONDERHEDEN VAN UW HUISDIER

Indien uw huisdier huid & vachtproblemen, medische problemen en/of een besmettelijke aandoening onder de leden heeft en eventueel hiervoor medicatie krijgt, verzoek ik u vriendelijk om dit van tevoren te melden zodat ik hier rekening mee kan houden. Indien uw teef loops is, vraag ik u vriendelijk om dit van te voren te vermelden i.v.m. reuen die in de trimruimte komen.


ANNULERING

Natuurlijk kan het weleens voorkomen dat de gemaakte afspraak niet door kan gaan. Graag dit z.s.m. doorgeven zodat ik de mogelijkheid heb om een andere klant in te plannen. Voor het wijzigen van uw afspraak verzoek ik u vriendelijk minimaal 24 uur van te voren voor het ingeplande tijdstip met mij contact op te nemen.

LET OP !!

Indien u de door uw gemaakte afspraak niet op tijd annuleert of verzet, zal er 50% van de behandelkosten in rekening worden gebracht. Bij het niet verschijnen op de door u gemaakte afspraak wordt er 100% in rekening gebracht.


BENT U ONTEVREDEN, VERTEL HET MIJ

Indien u niet tevreden bent, vertel het mij, en ik zal proberen de klacht op te lossen.

Klitten of ververvilting

Helaas komt het wel eens voor dat de vacht van de hond zo geklit/vervilt is dat een normale vachtbehandeling niet meer mogelijk is.


Dan kan het voorkomen dat de hond gedeeltelijk of helemaal geschoren moet worden, omdat wij de hond geen pijn willen doen.


Om misverstanden te voorkomen bij het afhalen van uw hond, vragen wij u bij het brengen van de hond en na de eerste controle om een overeenkomt in te vullen zodat duidelijk is wat afgesproken is bij het brengen van de hond.